Om mig

Jag är det lilla personliga utbildningsföretaget men främsta mål att skapa goda resultat för dig! Resultat som ger värden av trygghet, starka team, individuell utveckling, ökad självinsikt, en praktisk enkelhet och med det få ökad vinst. 

  

Under många år har jag arbetat med rådgivning, strategisk och operativt HR arbete, ett konsultativt arbete i olika företag, organisationer och branscher. Under en 10 års period bodde jag utomlands och både arbetade och studerade. Besitter en Bachelor Degree with Honor International Hospitality Management, med specialinriktning HR-management, från Unveristetet i Brighton, UK. Jag är även certifierad Agile HR & Leadership Facilitator samt Agile People Coach.   Under yrkesåren har jag löpande utvecklat mig själv och kan prestigelöst förvalta mina kunskaper från nästan 400 universitetspoäng. 

 

Jag har höga ambitioner och vill se bra resultat med det jag gör. Det gör jag när jag ser att de ledare jag vägleder och utbildar lyckas med sina mål och utmaningar. Jag vill även att vägen till målen ska nås genom att arbeta på ett professionellt sätt i en behaglig och motiverande arbetsanda. Mitt arbetssätt är strukturerat och metodiskt. Jag har även ett analytiskt sätt som tar in både detaljer och helheter vilket gör att jag oftast har lätt att sätta mig in i andras arbetssituationer.   

 

Jag använder ofta symbolik för att förenkla beskrivningar och hitta nya sätt till lösningar utanför sitt egna område. Samtidigt skapar det lätt god stämning och härliga skratt. Det är uppskattat och gör att det går att få lite distans till det som du i vardagen kan uppleva som slitsamt. Det ska ju vara roligt att jobba, få medarbetare att växa och utvecklas samtidigt. Då kommer affärsmålen att uppnås av sig själva :) Alla mina kurser bygger på ett upplevelsebaserat lärande med övningar, diskussioner och reflektion. 

 

Ser fram emot att få dela din historia, utvecklas och växa med dig i ditt ledarskap.

Foto Marie Linnér Photography
Foto Marie Linnér Photography

Jag tar min även an styrelseuppdrag.

Är bl.a. invald i styrelse för Save the Orangutan och stödjer såklart organisationen genom adoption. Gör gärna det du också www.savetheorangutan.se